Konfi hétvége Pusztafalun

AddThis Social Bookmark Button


2019. május 10-11. között a Zempléni Református Egyházmegye Konfi hétvégét szervezett azoknak a fiataloknak, akik a Pünkösd előtti vasárnapon a gyülekezet közösségében hitvallásra és fogadalomtételre készülnek. Az alkalom helyszínéül a pusztafalui Öreg Bence Turistaház szolgált, ahol áhítatok, közösségi játékok, éneklés, 2 előadás és egy kalandos erdei túra is várta a 27 résztvevőt. 

A hétvége témája a „Hűség” volt, aminek kapcsán a konfirmációról, a fogadalom szövegéről, annak jelentőségéről gondolkodhattunk együtt. A gyönyörű természetet testközelből is megcsodálhattuk: a túra egy-egy szakaszán ki-ki fenéken, kézen, lábon próbált (nem) legurulni a meredekebb szakaszokon. Isten tökéletes időzítését is megtapasztalhattuk; a szakadó esővel megvárta, amíg a 4 órás túráról mindenki hazaér.
Köszönjük mindazoknak, akik imában hordoztak minket! Köszönjük a szülőknek, hogy ránk bízták gyermeküket! És köszönjük a szervező lelkipásztoroknak, Blanár Eriknek, Böszörményi Tamásnak, Hozák Viktornak, Langschadl Istvánnak, Molnár Évának és Tarr Ferdinándnak a szolgálatukat! SDG! (Kiss Miklós)